Hoofdmenu

FOUR-HANDS CHEF’S DINNER

 

Chefkok Patriek Doelen van Wijnrestaurant op het Land slaat de armen ineen met Restaurant Atelier, Restaurant Rantree* en Restaurant de Leuf*. De chefs verzorgen de zogenaamde ‘vierhandendiners’ samen, in Wijnrestaurant op het Land.

Tijdens het Four-Hands Chef’s Dinner – dat plaatsvindt op 14 september, 21 september en 28 september – zetten de restaurants een spectaculair menu op tafel. De chefs maken samen een menu dat helemaal opgaat in de filosofie van Wijnrestaurant op het land met een vleugje van Patriek Doelen en een vleugje van de andere chefs. De insteek van deze avonden is voor alle chefs gelijk, ze willen de gasten kennis laten maken met de fantastische streek waarin Wijnrestaurant op het Land zich bevindt.

 

Je kan nu een tafeltje reserveren voor deze unieke en culinaire ervaring. Let op: er zijn maximaal 200 plekken per avond.

 

14 SEPTEMBER: Hans en Ellen Kinkartz | Restaurant Atelier Gulpen

 

 

 

 

21 SEPTEMBER: Ralph en Jennifer Hermans | Restaurant Rantree* Maastricht

 

 

 

 

28 SEPTEMBER: Familie van de Bunt | Restaurant de Leuf* Ubachsberg

 

 

 

 

Wanneer: 14 – 21 – 28 SEPTEMBER

Wat: MOUSSERENDE WIJN MET AMUSE | 5-GANGEN MENU | BIJPASSENDE WIJNEN VAN SINT MARTINUS | WATER, KOFFIE EN THEE

Hoeveel: €125,- PER PERSOON

Reserveren: www.wijnrestaurantophetland.nl

Foto´s Wijnrestaurant op het Land« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »