Hoofdmenu

Geen carnaval in Welte – Bensroa in 2021

 

Al tijdens het afgelopen carnavalsseizoen kreeg de wereld te maken met het Covid-19 virus en sindsdien wordt ons dagelijkse doen en laten voor een belangrijk deel door dit virus bepaald. Hoewel veel maatregelen ter voorkoming van een snelle verspreiding van het virus inmiddels zijn versoepeld, blijft het advies om afstand te houden en geen grote groepen mensen samen te laten komen. Dat raakt ons, C.V. de Vlavrèters, natuurlijk direct, vasteloavend vier je immers samen.

Omdat we ook als carnavalsvereniging te maken hebben met de richtlijnen van het RIVM maar omdat we bovendien ook zeker niet willen dat carnavalsvierders ziek worden, hebben bestuur en leden van C.V. de Vlavrèters gezamenlijk besloten om voor het komende carnavalseizoen geen activiteiten te organiseren. En die beslissing nemen we met pijn in ons carnavalshart.

Deze beslissing heeft ook gevolgen voor Roger I, Yordin en Charlotte, zij worden hierdoor immers pas bij de start van het jubileumseizoen 2021-2022 opnieuw geïnstalleerd als respectievelijke Prins, Jeugdprins en Blommemeëdje.

Het duurt nog maanden eer het echt carnaval is, misschien keren de omstandigheden nog wel ten goede en ontstaan er toch nog mogelijkheden om met elkaar op enig moment vasteloavend te vieren. Wanneer dat zo is zullen we u daarover zeker via Welterkoerier, website of Facebook informeren.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 (Volgend nieuwsbericht) »