Schaesberg is het vandaag niet gelukt om ook de 2e bekerwedstrijd te winnen, Mierlo Hout wint met 0-2.

Op een veel te hoge grasmat, bleek het voor beide teams lastig om een opening te vinden. Mierlo hout was in de eerste helft enkel alleen gevaarlijk uit standaardsituaties, Schaesberg speelde niet groots maar kreeg wel een 6-tal goede kansen voor rust. Noah Noghodici kon tot 2 keer toe niet scoren in vrije posities, Imad Haddadi zag zijn schot over de goal gaan en Peter-jan Erkens en Giel Konsten kregen beide een goede kopkans. Mierlo Hout was duidelijk effectiever en wist voor rust te scoren uit een hoekschop.

In de 2e helft was Schaesberg helaas onvoldoende bij machte om het Mierlo Hout echt moeilijk te maken en was het te slordig om het spel echt naar zich toe te trekken. 8 minuten voor tijd valt dan ook nog de 0-2 en verliest Schaesberg zijn 2e bekerwedstrijd.

Volgende week zaterdagavond heeft Schaesberg waarschijnlijk aan een puntje genoeg in de uitwedstrijd tegen AV Eindhoven, die gister gelijk speelde tegen Chevremont.