Dames Bekkerveld stuurt hoofdklasser Bavel met 4-0 terug naar huis.

In de eerste heft was het Bekkerveld wat domineerde en in de 19e minuut de 1-0 op scorebord zet. Een doelpunt van Kelly Simons van mooie afstand op aangeven van Shirley kocacinar. Dit was tevens ook de ruststand.

Na rust veranderde het spelbeeld niet Bekkerveld die op hoog tempo haar positie spel speelde veel beweging had en Bavel die er geen antwoord op had. Dit resulteerde nog 3 doelpunten. In de 49e minuut wist Shirley Kocacinar te scoren op aangeven van Raisa Leenders.

In de 63e  minuut was daar de 3-0 van Kelly Simons na een mooi aanval op aangeven van goed ingevallen Lena

Overdijk. In de 75e minuut was daar ook de 4-0 soor kelly Simons na een mooi bal vanuit het middenveld. De goed keepende Isa Zomer van Bavel zorgde ervoor dat resultaat niet veel groter is geworden. Door deze overwinning is Bekkerveld door naar het volgende ronde van het landelijke KNVB beker toernooi.

De trainer Mohammed Hachhouch is tevreden met de ontwikkeling van het team. ” We hebben de wedstrijd gedomineerd vanaf minuut 1 en het voetbal kunnen laten zien waar we voorstaan.” Genieten van deze overwinning en volgende week weer aan de bak tegen Fortuna’54.