Op zaterdagavond stond de laatste wedstrijd van de poulefase in de beker op het programma. Sportclub’25 1 nam het thuis op tegen EFC uit Eersel. De tegenstander had reeds 6 punten behaald in de beker en won vorig jaar vrij eenvoudig met 3-1 bij Sportclub’25.
De wedstrijd was nog geen 2 minuten oud of het stond al 0-1, een afgeslagen corner werd verwerkt tot doelpunt door EFC. Het duurde echter niet lang voordat Jelle Frankort de score weer gelijktrok, en weer 5 minuten later was het Bas Loozen die uit een vrije trap de thuisploeg op voorsprong zetten. Wie dacht dat het nu rustiger aan zou gaan in het scoreverloop had het mis. In de 18e minuut werd het na een fout van Maurice Reisinger wederom gelijk, 2-2.
Het vervolg van de wedstrijd was enigsinds gelijkwaardig, waarbij beide ploegen kansen hadden om het 3e doelpunt van de avond te maken. Dat derde doelpunt viel uiteindelijk ook in de 86e minuut, een penalty voor EFC Eerstel werd verzilverd. Uiteindelijk bekeren wel EFC als Sportclub’25 1 verder in de beker.
Helaas is het 2e, 3e en de dames uitgeschakeld in de bekercompetitie. De derby’s van het 2e en 3e eindigde beide in een gelijke stand, namelijk 2-2 en 5-5. De dames wonnen wel hun laatste bekerwedstrijd maar dit was niet genoeg om verder te bekeren.