Hoofdmenu

DE WDZ VROUWEN HALEN UIT

 

 

 

Voor WDZ werd het een gemakkelijke morgen met heel weinig tegenstand. Alfa Sport is deze competitie pas gestart met een vrouwenteam. Het was duidelijk dat zij nog zoekende zijn en nog een lange weg hebben te gaan. Ik heb de speelsters op het hart gedrukt om deze wedstrijd te beschouwen als een voorbereiding op FC Kerkrade-W over twee weken. De wedstrijd werd ook benut om een aantal ‘reserve’ speelsters meer speeltijd te geven.

De opdrachten waren: vanaf het beginsignaal druk zetten, goed combineren, opbouw goed verzorgen, schieten uit de 2e lijn en passeerbewegingen laten zien en dit 2×45 min. volhouden.

Hier werd in de eerste helft goed gevolg aan gegeven. In deze helft opende Esmée de score en hierna was ze nog 4x trefzeker. Dajana, Mirthe en Shayenna zorgden voor 8-0 ruststand. In de tweede helft hetzelfde spel beeld en nu werd de score opgevoerd door Lieve, Esmée 2x en Kimberly. Eindstand 12-0

Met alle respect maar Alfa Sport was geen goede graadmeter. De komende 2 weken goed trainen en voorbereiden, want dan staat FCKW op het menu en dan staat ons heel wat anders te wachten, reken maar!

NIEUWE TRAININGSPAKKEN VOOR WDZ VROUWEN

Op zondagmorgen 11 oktober ging een lang gekoesterde wens van ons vrouwenteam in vervulling. Ze werden in nieuwe trainingspakken gestoken. Deze prachtige outfit werd mogelijk gemaakt door de sponsoring van Sjabbie Sjiek uit Simpelveld en Fysiotherapie Bocholtz. De voorzitter van de sponsorcommissie Roger Wetzels dankte Christianne Wierts  en Lisa Schnackers van Sjabbie Sjiek en Lieve Wintraecken van Fysiotherapie Bocholtz voor de mooie geste.  Namens WDZ en het vrouwenteam ontvingen de dames nog een bos bloemen.

Dank aan Sjabbie Sjiek en Fysiotherapie Bocholtz.

Tekst André Hall en Foto’s Wim Lauvenberg /Rk vv WDZ voor meer foto’s klik op deze link.