Hoofdmenu

SV. Abdissenbosch komt net tekort tegen RKSVB.

Afgelopen zondag speelde Abdissenbosch haar 2e thuiswedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Kenneth Wetzels,  De eerste minuten waren de partijen aan elkaar gewaagd. Balverlies op het middenveld leidde tot de eerste kans van RKSVB, die meteen benut werd, 0-1. Abdissenbosch herpakte zich snel na deze enorme tegenvaller en werd gedurende het verloop van de 1e helft sterker. In de 21e minuut leidde dit tot een goede mogelijkheid voor Dylan Luit.

 

4 minuten later was het dan toch raak. Uit een vlijmscherpe corner scoorde Joshua Schoemans, na een goede inloopactie de verdiende gelijkmaker. In de 29e minuut werd de sterke periode bijna beloond met een 2e treffer, maar het lukte Jarno Michorius niet om een goede actie succesvol af te ronden. In de 40e minuut leidde een vrije trap voor RKSVB vrij onverwacht tot 1-2. Abdissenbosch nam echter direct het heft weer in handen. Een knappe solo van Joshua leidde helaas, mede door goede actie van keeper Jerry Souren, niet tot de gewenste gelijkmaker.

Na rust diende Abdissenbosch op te boksen tegen een tegenstander, die de voorsprong met hand en tand verdedigde en loerde op de counter. Dit maakte het, door de beperkte ruimte, zeer moeilijk om kansen te creëren.

Trainer Wetzels greep dan ook in de 63e minuut in met een dubbele wissel. Dit resulteerde al vrij snel tot een kopkans voor Noud Vermeulen, na goed voorbereidend werk van invaller Mitchel Reinders. In de 70e minuut had men de pech dat een geplaatst schot van Jarno Michorius niet beloond werd met een doelpunt, maar op de paal belandde. De laatste 15 minuten trachtte Abdissenbosch nog een nederlaag te voorkomen door collectief nog meer druk te zetten. Helaas zonder succes. De teleurstelling was dan ook groot na het laatste fluitsignaal.

Volgende week wordt de competitie vervolgd met een thuiswedstrijd tegen VV Amstenrade.  

tekst sv Abdissenbosch en Foto’s Kirsten Caenen

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »