Eerste Limburgse Nordmann Kerstbomen Drive Thru in Heerlen

 

De Heerlense evenementenondernemers Luc Herberichs, Michiel Piefer en Gilmaro Tol zijn niet voor een gat te vangen. Geen evenementen wil niet zeggen dat ze stil blijven zitten. En zo bedachten ze een uniek concept in Limburg: Rudolph’s Drive, een kerstbomen verkooppunt volgens het Drive Thru principe. 

Nieuw concept. Binnen enkele dagen werd de parkeerplaats van Hoeve de Aar in Heerlen omgetoverd tot een super sfeervolle Kerstboom Drive. Met lampjes, lekker muziekje, sneeuwmachines en nog veel meer!Het idee is ontstaan uit hun eigen frustratie, de jonge ondernemers baalden van lange rijen, niet je eigen boom kunnen uitkiezen en een slechte prijs/kwaliteit. Ze maken van het uitzoeken van een kerstboom een super gezellige maar toch Covidproof ervaring. De bezoekers komen helemaal in de kerststemming terwijl ze een eigen unieke kwaliteitsboom uitzoeken.

Reserveren
Reserveren van een boom kan via een website; je geeft aan wanneer je hem wil ophalen en betaalt meteen online (met 15% korting – € 29,70). Bij het afhalen zoekt men de boom uit en dan wordt die boom netjes ingepakt.Geen mogelijkheid om online te reserveren: dat is niet erg, want in de Drive Thru is de klant koning. Komt men zonder reservering een boom uitzoeken dan kost hij €35,—

Super ervaring. Ze ondernemers gaan voor een super leuke ervaring en een uitstekende prijs-kwaliteit, dus geen gedoe met hogere kosten bij grotere bomen. De Kerstbomen drive is nog geopend t/m 13 december 2020. Maar de rust lijkt nog niet weder te keren want ook bedrijven maken graag gebruik van Covid proof drive-thru concept. Zo zijn de eerste boekingen al binnen van organisaties die op een veilige manier vanuit de auto kerstpakketen uitdelen. De initiatiefnemers hopen de komende dagen nog benaderd te worden om zo ook de laatste nog openstaande momenten in te vullen met dergelijke activiteiten.

v.l.n.r. Gilmaro Tol, Luc Herberichs en Michiel Piefer

Foto’s Covid proof drive-thru

Geef een reactie