Ambachtelijke oliebollen of Berliner bollen aan iemand cadeau doen of gewoon uzelf of uw gezin trakteren rond de jaarwisseling? Dat kan!
Er zijn oliebollen te bestellen via de nieuwe website van vv Schaesberg ! Afgelopen week zijn de oliebollen geproefd en goedgekeurd door onze kritische activiteitencommissie!. Leuk om te weten is dat we een vergunning hebben om ook aan niet-leden te mogen verkopen. Stuur dit bericht dus zeker door naar familie, vrienden en bekenden.
Sponsoren/bedrijven die grotere aantallen willen bestellen voor klanten of medewerkers kunnen zich melden via www.vvschaesberg.nl of op sponsoring@vvschaesberg.nl

Soorten:

  • Oliebollen naturel
  • Oliebollen gevuld (rozijnen en appel) Berliner bollen met frambozenjam (de oliebollen zijn inclusief poedersuiker)

De oliebollen zijn af te halen op woensdag 30 december  tussen 14:00 en 19:00 uur of donderdag 31 december  tussen 10:00 en 15:00 uur bij V.V. Schaesberg (Hofstraat 7).

Wilt u als bedrijf uw medewerkers of klanten trakteren?

En de oliebollen al eerder in huis hebben? En / of meer dan 12 stuks bestellen? Dan kan dat uiteraard ook. Geef zowel uw bestelling als uw aanvullende wensen dan even per mail door via oliebollen@vvschaesberg.nl Wij nemen vervolgens per omgaand contact met u op.

Door de aankoop van de oliebollen steunt u onze vereniging enorm  en wij zijn u daar nu al dankbaar voor! Daarnaast wensen wij iedereen alvast een fijne jaarwisseling toe!

 

Foto VV Schaesberg

Geef een reactie