HET MOOIE SPROOKJE VAN  vv CHEVREMONT IS TEN EINDE !  

 

Foto’s Parkstadactueel/Lucho Carreno

Vv Chevremont  –  vv Staphorst    0   –  1

De voetbalvereniging  Chevremont heeft vanavond duidelijk aangetoond een aanwinst te zijn voor de hoofdklasse . Niet alleen op het veld  maar ook organisatorisch , dat bleek al bij aankomst op het gezellige Sportcomplex. Geholpen door stewards van Roda JC hadden de verantwoordelijken van Chevremont alles perfect voor elkaar.

Het was druk op het sportcomplex , velen hadden de weg naar Chevremont gevonden om deze bekerwedstrijd te komen kijken. En Chevremont begon voortvarend, men zocht gelijk de aanval en de ene na de andere aanval golfde op het doel van Staphorst af. En er ontstonden diverse kansen maar gescoord werd er niet. In de loop van de 1e helft nam Staphorst het initiatief over maar ook zij wisten niet te scoren .  Rust  0  –  0.

Na de rust was het Chevremont dat direct de aanval zocht , zij creëerden de mooiste kansen en waar deze in voorafgaande wedstrijden doel troffen was het vanavond zo`n typische wedstrijd van net niet.  En het is een ongeschreven wet in het voetbal dat als je zelf niet scoort dan………….

En dat gebeurde dan ook , na een aanval van Staphorst in de 74e minuut werd de bal uit de 16 meter van Chevremont weg gewerkt , maar helaas voor de blauw-witten , niet goed genoeg . De bal kwam terecht bij Ferdi ter Avest van Staphorst en hij krulde de bal fraai in het doel  0  – 1.

Chevremont was echter niet uit het veld geslagen. De mannen van Maurice Verbunt en Ron Stevens namen direct weer het initiatief . Aanvallen was nu het devies  op zoek naar de gelijkmaker .  Vele aanvallen en hachelijke momenten voor het doel van Staphorst waren het gevolg maar zelfs alleen voor de doelman van Staphorst lukte het niet op de bal in het doel te krijgen. En zo eindigde deze wedstrijd in 0  –  1.  Grote teleurstelling bij alles en iedereen van Chevremont . Maar Chevremont kan terug kijken op een fantastisch seizoen, met vele kampioenen en mooie prestaties en het 1e team dat heeft hun visitekaartje afgegeven als nieuwe hoofdklasser. Chapeau !

Klik hier voor de volledige reportage http://luchocarreno.nl/voetbal/

Image00030

 

Geef een reactie