Twitter Linkedin Google+ Read later Print Mail Het Sonic Festival op het Megalandterrein in Landgraaf op 9 en 10 september gaat niet door.

 

Gisteravond heeft Sonic Festival bekend gemaakt dat Sonic op 9 en 10 september op het festivalterrein van Megaland niet door gaat. Meer informatie hierover kun je lezen onderstaand bericht van Sonic Festival en op hun website.

Beste party people,

Met pijn in ons hart hebben wij de beslissing moeten nemen om Sonic Festival 2016, dat op 9 en 10 september zou plaatsvinden, te annuleren.

De kaartverkoop in de aanloop richting het festival is niet toereikend geweest. Wij hebben alles binnen ons vermogen gedaan om het festival alsnog doorgang te geven, helaas heeft dit niet mogen baten.

Deze keuze is niet alleen pijnlijk voor Team Sonic en haar leveranciers, maar een nog grotere teleurstelling voor de festivalgangers die Sonic 2016 op hun party agenda hadden staan. Echter iedere teleurstelling geeft ruimte voor nieuwe kansen. Deze zullen wij als Team Sonic met beide handen grijpen. Met frisse moed en een nieuwe organisatiestructuur zal Team Sonic de toekomst tegemoet gaan. Het Sonic-tijdperk is hiermee niet ten einde, maar klaar voor een volgende fase.

Wat gebeurd er nu met je ticket?
Iedereen die een ticket heeft van Sonic Festival Indoor mag kosteloos op 10-09-2016 naar Holi Fusion Festival in Maastricht. Iedereen die reeds via de officiële verkoopkanalen een ticket heeft gekocht voor Sonic Festival 2016 krijgt binnen 10 à 15 werkdagen het betaalde bedrag automatisch op hun rekening gestort én krijgt een speciale ticketlink per e-mail waar je een ticket voor Holi Fusion Festival kan kopen voor slechts € 10,- i.p.v. € 26,95 (door-ticket). Heb je vragen over de ticketafhandeling? Bezoek dan www.ticketscript.nl en klik op ‘support’.

Houd onze social media kanalen in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen rondom Sonic Festival. Heb je algemene vragen? Neem dan contact op met Team Sonic via het contactformulier op: www.sonicfestival.nl.

We hope to see you soon.

Team Sonic.

 

Geef een reactie