S.O. de Pyler – Heerlen

 

logo-de-pyler

We zien onze school voor speciaal onderwijs als een onderdeel van de maatschappij. Wij als school hechten waarde aan het voor elkaar opkomen en willen hier laten zien dat wij ervoor willen en kunnen gaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen tegen deze vreselijke ziekte. Daarnaast willen we ook bewustwording creëren bij de kinderen dat het schelden met deze ziekte gewoon niet kan. Dit behandelen we ook op onze school tijdens de lessen sociaal emotionele ontwikkeling van ‘de Vreedzame school’.

Een van onze eerste acties  om geld in te zamelen is de verkoop van wafels via ‘Harrie’s Wafels’. Dat was alvast een groot succes. Bezoekt u ook eens de site van Harrie; http://www.facebook.com/harrieswafels

Daarnaast zijn we weer gestart met onze beroemde statiegeldactie die we enkele jaren geleden herhaaldelijk met succes hebben ingezet voor diverse goede doelen. Deze actie loopt door tot 16 september.

Net als bij Alpe d’HuZes in Frankrijk heeft ook Alpe d’HuKids op zondag 18 september een eigen radiostation in de lucht. In het centrum van Kerkrade kun je de verrichtingen van de kids ‘on air’ volgen. Van 10.00 tot 16.00 is de tijdelijke zender in de lucht waaraan wordt meegewerkt door een aantal kinderen en medewerkers van landelijke en lokale omroepen. Radio Alpe d’HuZes 107.6 zal ook al uitzenden tijdens de Lambertusmarkt op zaterdag 17 september in het centrum van Kerkrade, van 10.00 tot 16.00 uur.

https://alpedhukids.opgevenisgeenoptie.nl/projects/s-o-de-pyler-heerlen

Foto’s De Pyler.

www.depyler.nl

alpe-dhu-kids-jpg-profielfoto

 

Geef een reactie