15 september ontving supermarkt PLUS Wetzels in Waubach het Super Supermarkt Keurmerk

 

Op donderdag 15 september ontving supermarkt PLUS Wetzels in Waubach het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Hij behoort hierdoor bij de absolute kopgroep van vooruitlopende supermarkten op het gebied van onderscheidend en betrokken ondernemerschap. Iets wat goed past bij de gemeente Landgraaf. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat beide PLUS supermarkten in Landgraaf dit keurmerk dragen!

Het Super Supermarkt Keurmerk is hét keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die lokaal en maatschappelijk ondernemen. Het dragen van dit keurmerk betekent dat de supermarkt zich onderscheidt op het gebied van duurzaam ondernemerschap. Hierbij zijn 7 criteria van belang: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam met energie, veiligheid en preventie, afvalinzameling en -reductie en transport en logistiek.

Foto Gemeente landgraaf

Geef een reactie