Rkvv Voerendaal ‘De gifbeker is blijkbaar nog niet helemaal leeg.!

De gifbeker is blijkbaar nog niet helemaal leeg. Uit bij Leonidas werd met 3-1 verloren. In het eerste bedrijf waren we duidelijk de bovenliggende partij, maar kopballen van Bjorn en Kjell en schoten van Ivo, Luc en Bram vonden geen doel. Leonidas zette er weinig tegenover en mocht blij zijn met de gelijke stand bij rust. Na de pauze kregen we wat minder kansen maar we kwamen wel voor de eerste keer dit seizoen op voorsprong toen Kjell goed binnen schoot in de lange hoek. Helaas konden we niet lang genieten van de voorsprong, want Leonidas kwamen ietwat gelukkig op 1-1. Een schot werd van richting veranderd waardoor Freek kansloos was. Hierna kreeg Ivo nog een grote kans op de 1-2 maar zijn schot miste vaart. Leonidas kreeg een paar corners en de laatste ging erin in de kluts. We probeerden nog te pompen maar zonder resultaat. In de counter werd Freek omspeeld en werd het vlak voor tijd 3-1. Wederom geen punten na een veel betere eerste helft van ons dan de thuisploeg. Toch moeten de drie punten een keer gaan komen. Volgende week Kerkrade-West.