De jonge violist Enzo Kok ‘ Tijdens het Benefietgala van Niños del Lago op 26 november in Heerlen.’

 

 

 

Tijdens het Benefietgala van Niños del Lago op zaterdag 26 november in Auberge de Rousch in Heerlen (meer info op www.ninosdellago.nl) zullen verschillende artiesten optreden. De jonge violist Enzo Kok is een van hen en daar zijn we heel trots op. Graag stelt Enzo zich zélf even aan u voor:

“Sinds ik het mij kan herinneren, wilde ik viool spelen. Met mijn speelgoedviooltje deed ik André Rieu na. Keek urenlang naar zijn dvd’s. Rockte mee op de cd’s van David Garrett en luisterde naar klassieke werken van Janine Jansen. 

Op mijn zesde verjaardag was het dan zover: Ik kreeg mijn eerste vioolles van Ingrid Holleman. Daarna wilde ik alleen nog maar spelen, optreden en elke dag beter worden. Na een paar jaartjes mocht ik auditie doen voor de talentenklas van de muziekschool in Kerkrade. 

In 2015 begon het allemaal met mijn eerste deelname aan het Prinses Christina Concours. Ik had de smaak te pakken en schreef me in voor de audities van Superkids Nederlands! Tijdens Superkids werd ik uitgenodigd door niemand minder dan André Rieu. Ik trad meerdere keren op met Martin Hurkens en Jack Vinders. Speelde tijdens het afscheid van Onno Hoes, opende Magisch Maastricht en stond op het podium van het TV programma Kerst met de Zandtovenaar! Ook heb ik met diverse grote Limburgse koren en harmonieën opgetreden en inmiddels in alle grote theaters gespeeld. 

In dit voorjaar nam ik deel aan Superkids Deutschland: De internationale versie van Superkids Nederland. Het werd uitgezonden op SAT1 op 29 juli. Op 13 augustus stond ik in het voorprogramma van Guido’s Orchestra op de markt in mijn eigen stad in Kerkrade!

Afgelopen september ben ik gestart op het conservatorium Amsterdam, waar ik in de talentklas zit en iedere zaterdag naar Amsterdam reis voor mijn lessen. Ik heb het er ontzettend naar mijn zin en heb al een hoop geleerd!”

met-tijd-banner

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Marten Numan

https://www.youtube.com/watch?v=BJpLVIC2Bwo

 

Geef een reactie