Voor 5 euro naar Cube & Continium! Museumplein Limburg viert feest!

Museumplein Limburg bestaat 1 jaar! En dat willen we graag samen met u vieren. In de maand november kunnen inwoners van Kerkrade voor 5 euro per persoon een bezoek brengen aan Cube & Continium. Normale prijs voor deze combinatie is 19,80 euro!

Wethouder Jo Bok (Cultuur): “Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om Museumplein Limburg van harte feliciteren met het 1-jarig jubileum. Het is een eer om Cube, Columbus en Continium in onze gemeente te hebben.”

Wethouder Tim Weijers (Marketing/PR/Toerisme) vult aan: “We zijn erg blij dat we in overleg met Museumplein Limburg de Kerkraadse inwoners nu voor een lage prijs deze attractie kunnen laten beleven, die zo belangrijk is voor onze stad. Ik raad dan ook iedereen aan om een kijkje te gaan nemen en van het aanbod gebruik te maken, zodat men als ware ambassadeur kan fungeren.”

Spelregels

Wat moet u doen: print de bon uit, vul deze in en neem de coupon mee als u het Museumplein gaat bezoeken. De bon is geldig voor 4 personen. De actie geldt in de maand november 2016 en is alleen voor inwoners van Kerkrade!

LET OP: De actie geldt alleen voor de entree van Cube & Continium! Wilt u ook Columbus bezoeken, dan dient dit zelf te worden bijgeboekt aan de kassa van Museumplein Limburg.

Foto Kerkrade.nl

Geef een reactie