Peeters Gebouwenservice een onderneming in beweging!

Op 18 oktober worden medewerkers en relaties van Peeters Gebouwenservice in kennis gesteld dat er een “bijzondere special” wordt gepresenteerd op 30 november 19 uur locatie C-Mill. Verrassend en spannend tot de laatste minuut.

Peeters Gebouwenservice bouwt verder om klaar te zijn voor de wereld van morgen. We leven in een turbulente wereld die ook voor dienstverleners steeds meer aanpassingsvermogen vraagt.

De kracht van Peeters gebouwenservice ligt in haar historie Het fundament werd in januari 1972 gelegd door Margriet Peeters. Zij ging aan de slag met emmer, spons en dweil. Inmiddels is Peeters Gebouwen Service uitgegroeid tot een professionele dienstverleningsorganisatie met ruim 150 personeelsleden. In 2001 nam Michel van Dooren het stokje over en sinds 2010 vormen Michel en Tim Feijen de directie. Het bedrijf is gevestigd in Kerkrade.

Een nieuw tijdperk vraag om een andere kijk op dienstverlening. Dienstverlening waarbij de klant nog meer centraal staat en die via nieuwe (online) kanalen direct invloed uit kan oefenen. Een tipje van de sluier.  De snel veranderende wereld vraagt nieuwe denk- en doe richtingen voor organiseren. We zien veel mogelijkheden, want de behoefte aan dienstverlening neemt verder toe en in een veel grotere diversiteit. Peeters Gebouwenservice wil toekomst bestendig zijn en zich hiermee onderscheiden.

Wij willen nu niet teveel vooruit lopen, immers 30 november 2016 zullen we ons verhaal completeren en doorbreken we op een ludieke wijze ons stilzwijgen.

Foto Peeters Gebouwenservice

 

 

 

Geef een reactie