Op 14 januari 2017 heeft Prinsengarde Coriovallum haar nieuwe Prinsenpaar geproclameerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prinsengarde Coriovallum Prins Richard 2e en Prinses Nathalie 1e

 

Nadat een emotionele Prinses Wendy 1e om 21.00 uur werd ontdaan van haar scepter en bedankt werd voor haar schitterende heerschappij over Schaesbergerveld werd om 22.11 uur de nieuwe heersers bekend. Dit jaar zal er een Prinsenpaar over Schaesbergerveld heersen en wel Prins Richard 2e en Prinses Nathalie 1e.

Richard & Nathalie Blijdenstein-Breuckers zijn woonachtig in Meezenbroek met hun twee prachtige dochters Manon & Megan, beiden geboren en getogen in Heerlen.

Richard van Meezenbroek en Nathalie van Beersdal, carnaval werd hun beiden met de paplepel  ingegoten en zit in hun bloed. Het zijn dus echte Winkbuulen. Naast de vele hobby’s zoals darten,vogels en passie voor de Spaanse taal werken ze ook samen bij Heuschen & Schrouff waar ze elkaar ook ontmoet hebben. Volgende maand op 15 februari zijn ze11 jaar getrouwd, kortom de ingrediënten voor een prachtig carnavalsseizoen!

Prinsengarde Coriovallum zal ter ere van Prinsenpaar een Receptie houden op 28 januari vanaf 19.11 uur tot 22.11. Waarna er door wordt gefeest tot de kleine uurtje. Iedereen is van harte uitgenodigd  om het prinsenpaar te komen feliciteren in Sportcafé Schaesbergerveld.

Foto’s Lucho Carreno

 

Geef een reactie