Hoofdmenu

Premièreavond voor de documentaire ‘Het Verdrag van Maastricht, 25 jaar later’

 

 

 

 

 

 

 

 

Premièreavond voor de documentaire ‘Het Verdrag van Maastricht, 25 jaar later’ gisterenavond in Lumière Cinema in #Maastricht. Gouverneur Theo Bovens en burgemeester Annemarie Penn-te Strake ontvingen het eerste exemplaar van het gelijknamige boek.

Journalisten Jo Cortenraedt en Maarten van Laarhoven schreven het boek en maakten de documentaire over de ondertekening van het verdrag op 7 februari 1992 in Maastricht. Verschillende politici en andere insiders werkten mee aan de documentaire en film: Jean-Claude Juncker, Martin Schulz – Former President of the European Parliament, Pascal Lamy, Frans Timmermans, Frits Bolkestein, Wim Kok, Ruud Lubbers, Theo Waigel.

Foto provincie Limburg.