Inloopbijeenkomst Buitenring – werkzaamheden Hoogstraat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op maandag 13 februari organiseert de provincie Limburg een inloopavond over de aanstaande werkzaamheden aan de Hoogstraat in relatie tot de Buitenring Parkstad Limburg. Deze vindt plaats in Trim Bourgogne van 17.00 tot 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Loopt u binnen op het moment dat u dat uitkomt. Diverse medewerkers van de Provincie, de Aannemerscombinatie en de gemeente Landgraaf staan voor u klaar om tekst en uitleg te geven aan de hand van de tekeningen en schetsen, zodat u een goed beeld krijgt van wat er precies gaat gebeuren de komende periode bij de Hoogstraat. Ook geven zij een toelichting op de bouwfasering en de geplande afsluitingen en omleidingen. Uiteraard beantwoorden ze graag uw eventuele vragen.

Kijk voor meer informatie over de Buitenring op de website van Buitenring Parkstad Limburg ».

Foto Buitenring Parkstad Limburg

Geef een reactie