Belastingen invullen voor inwoners met kleine beurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belastingen invullen voor inwoners met kleine beurs.

Heeft u moeite met het invullen van de belastingen en niemand in uw omgeving die u daarbij kan helpen? D’r Durpswinkel helpt inwoners van Simpelveld en Bocholtz op vrijdag 24 maart in onze locatie Op de Boor in Bocholtz, Wilhelminastraat 19.

U kunt zich telefonisch bij d’r Durpswinkel aanmelden op 045 – 544 28 77 of een mail sturen naar info@durpswinkel.nl. U wordt dan ingedeeld op een tijdstip en krijgt informatie over de papieren die wij nodig hebben bij het invullen van uw aangifte. Maar let op: we kunnen u alleen helpen als u een werkende Digid heeft. Ook hierbij kunnen we u ondersteunen als u zich tijdig bij ons meldt.

Is het voor u moeilijk om naar onze locatie Op de Boor te komen en heeft u niemand in uw omgeving die u kan brengen? Dan kunt u gebruik maken van onze voorziening ‘Automaatje’ en rijdt een van onze vrijwilligers met u mee.

Onze service is gratis. Wat we wel van u vragen is dat u er over nadenkt of u iets voor een ander kunt doen. Dat kan iemand uit uw straat of buurt zijn, maar het zou ook kunnen via de website www.wehelpen.nl  Weet u niet goed wat? Vraag het ons. We denken graag met u mee.

* Deze hulp is bedoeld voor mensen met een kleine beurs. Als grens hanteren we een jaarinkomen van maximaal € 20.000 voor alleenstaanden en € 25.000 voor een echtpaar.

Foto wehelpen.nl

Geef een reactie