RODA JC KERKRADE VERLIEST KELDERKRAKER MET 4-1 IN DEN HAAG

 

 

 

 

 

 

 

 

Roda JC Kerkrade heeft in Den Haag het degradatieduel tegen ADO Den Haag met 4-1 verloren.

ADO Den Haag heeft een grote slag geslagen in de degradatiestrijd. Door een eclatante zege op Roda JC passeert de ploeg van Alfons Groenendijk de directe concurrent op de ranglijst. Roda kwam een snelle tegengoal en een slechte eerste helft ook na rust niet meer te boven: 4-1.

Het verschil op de ranglijst tussen de nummer zestien Roda JC en de nummer zeventien ADO Den Haag was, voorafgaand aan de wedstrijd, slechts één punt. Winst zou directe handhaving binnen handbereik houden, een nederlaag zou zelfs directe degradatie dichterbij brengen voor één van beide ploegen. De buffer van ADO naar hekkensluiter Go Ahead Eagles bedroeg slechts twee punten.

DEN HAAG – ADO Den Haag – Roda JC , Voetbal , Seizoen 2016/2017 , Eredivisie , Kyocera Stadion , 02-04-2017 , ADO Den Haag speler Mike Havenaar (l) in kop duel met Roda JC speler Daryl Werker (r)

Foto RodaJC en Lucho Carreno

Geef een reactie