Muziektalent in Kerkrade-centrum tijdens Muziekrally

Op zaterdag 17 juni aanstaande organiseert stichting Popmuziek Parkstad de tweede editie van Muziekrally Kerkrade.

Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van de beste akoestische muziek van acts uit Kerkrade, Parkstad Limburg en de Euregio. Op drie verschillende podia, verdeeld door het hele centrum zijn diverse optredens te zien. “Dit muzikaal evenement past uitstekend bij Kerkrade en daarom ondersteunen wij dit als gemeente van harte”, aldus wethouders Tim Weijers (coördinatie evenementen) en Jo Bok (cultuur).

Podia

De podia zijn te vinden op de volgende locaties: op de Markt (hoofdpodium), Hinger Herjods Ruk en voor café De Gouden Leeuw (Hoofdstraat 6). Meer informatie over het evenement is te vinden op: www.facebook.com/muziekrallykerkrade

 

 

Geef een reactie