Sjonnie en Anita presenteren: Maankwartier sessies.

Sjonnie en Anita presenteren: Maankwartier sessies

Datum: vrijdag 26 mei

Aanvang: 20.30 uur

Entree: Gratis

 

Maankwartier sessies (een initiatief van Brendan Gijzen) is een online podium gericht op de muzikant uit het zuiden. De sessies spelen zich af in, en rondom de nieuwe aanwinst van onze stad het Maankwartier Heerlen. Om de 2 weken een nieuwe editie met de tofste talenten uit onze provincie.

Laat u dus verrassen door deze diverse talenten vanavond. Welke artiesten dat zullen zijn wordt t.z.t. bekend gemaakt op de Facebook pagina van Cultuurhuis Heerlen en in het nog te plaatsen Facebook evenement ‘Sjonnie en Anita Presenteren: Maankwartier sessies’.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl

Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie