Hoofdmenu

Wheels ’n Bites in Heerlen

 

Dit jaar op de Bongerd, Pancratiusstraat, Wilhelminaplein, Schelmenhofje en Pancratiusplein – Noord!

  • Van: vrijdag 9 juni 2017 15:00
  • Tot: zondag 11 juni 2017 21:00
  • Locatie: Bongerd 1 en 2, Pancratiusstraat, Schelmenhofje, Wilhelminaplein en Pancratiusplein – Noord
  • Categorie: Festival / evenement

HÉT FOOD TRUCK FESTIVAL VAN HET ZUIDEN

 

Met een bonte verzameling van stoere en originele Food Trucks en creatieve stands tovert Wheels ’n Bites de binnenstad om tot een openluchtrestaurant. De meest exclusieve Food Trucks uit Nederland en België presenteren het lekkerste eten en de nieuwste trends. Wheels ’n Bites is een gratis toegankelijk Food & Fun belevingsfestival waar de bezoeker letterlijk kan proeven van het goede leven in Limburg. Van eerlijk en ambachtelijk eten, verse producten, regionale wijnen en uiteraard het Limburgse bier. Sfeer en beleving, kwaliteit en diversiteit, de leukste muziek, een variëteit aan entertainment, kidsfun voor de jongste bezoekers en nog veel meer vermaak zorgen voor een geweldige happening.

Foto’s Parkstadactueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »