M&M and friends – aMEEZING live café in het cultuurhuis Heerlen

 

 

 

 

 

M&M and friends – aMEEZING live café

Datum: Za 23 sept

Aanvang: 21.30 uur

Entrée: €5, inclusief 1 consumptie

 

 

 

 

Pop, rock, nederpop, rock & rol… alles kan en niks is te dol! Het illustere uit Brunssum afkomstige ‘acoustic pop & rock duo’ M&M, brengt een breed repertoire aan pop en rock songs, enthousiast, met veel humor en vol overgave. In hoog tempo komen vele hits voorbij van Elvis, CCR en de Dijk tot Blof, Kings of Leon, Greenday, Live en de Foo Fighters. Deze avond worden er verschillende bevriende muzikanten uitgenodigd om samen met M&M een aantal nummers te mee te komen spelen. Het wordt een super gevarieerde muzikale avond, verzoekjes zijn zoals altijd bij M&M meer dan welkom en meezingen mag! Een avondje met M&M is sowieso totaal onvoorspelbaar. Met andere woorden veel gezelligheid, humor en live muziek… Erbij zijn = meemaken!

 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie