Week van het Landschap: beleef het landschap in Limburg!

 

Stichting IKL laat tijdens de Week van het Landschap samen met de andere Provinciale Landschappen zien hoe mooi en divers het landschap is. De Week van het Landschap vindt plaats van 14 t/m 29 oktober. In deze week organiseert IKL verschillende landschapsactiviteiten voor jong en oud om de natuur in eigen omgeving te verkennen en beleven.

 

Gratis hout en appelsap maken. Kom naar een hakhoutdag, waarbij we lekker actief aan de slag gaan met het zagen van bomen. Na afloop mag je het hout mee naar huis nemen om een vuurtje te stoken. Of kom met de hele familie appels persen tot heerlijk sap!

 Buitenkracht Limburg.  Het overzicht van alle activiteiten die IKL organiseert in de Week van het Landschap zijn te bekijken op Buitenkracht Limburg! Op het platform kun je je meteen aanmelden, zodat wij weten dat je komt. Buitenkracht Limburg is dé centrale plek voor activiteiten in het landschap en helpt je dus ook verder, als je na de Week van het Landschap het landschap wilt beleven!

Bron en foto Stichting IKL

 

 

Geef een reactie