Op zaterdag 11 november start de zoektocht naar de nieuwe vastelaovessjlager va Gebrook. Traditiegetrouw opent Sjtadsvastelaovesvereiniging CCH het carnavalsseizoen met het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer in narrentempel Kasteel Hoensbroek. Het seizoen 2017/2018 draagt als motto “#VSTLVND, Gaef ’t doer!”.

 

Het leedjeskonkoer start om 20.33 uur. Het belooft weer een spannende avond te worden met een zeer gevarieerd aanbod aan Breuker vastelaovesleedjes. Dit jaar kent het leedjeskonkoer maar liefst 13 deelnemers, waaronder vele vertrouwde gezichten, maar ook weer enkele nieuwkomers en deelnemers die in een nieuwe samenstelling deelnemen. Dat maakt het deelnemersveld steeds gevarieerder en rijker.

Wie mag zich de sjlagerwinnaar va Gebrook 2017-2018 noemen? We stellen de deelnemers van het BVLK graag in alfabetische volgorde aan jullie voor:

 

2Biejeen

Breuker Neutjes

Chantal van Oppen

De Bölkes

D’r Dustin

Em & M

JCV Gebrook

Jean Wijnands en Vrung

Kompenie Keskenade

Los Papa’s

Ofwat!

Yolanda Snackers

Zjwaor oppe maag

Zorg dat je erbij bent en breng als zaaljury jouw stem uit op de beste sjlager va Gebrook! De entree bedraagt € 5,-. Ook dit jaar zullen de liedjes na afloop van het konkoer te beluisteren en te downloaden zijn via de website van het CCH: www.cch-gebrook.nl

Foto: Emile Bosch

 

Geef een reactie