Verrassende voorstellingen uit alle windstreken in Parkstad Limburg Theater

 

 

Het Explore Festival van 21 tot en met 30 november in Parkstad Limburg Theater Heerlen presenteert een selectie van verrassende voorstellingen uit alle windstreken. Prikkelend theater door eigentijdse makers, die zich evenzeer laten inspireren door hun eigen culturele tradities als door de vraagstukken van vandaag. Groots visueel spektakel uit China, vrolijk-anarchistische maatschappijkritiek uit Chili of een inkijkje in de wereld van de Marokkaanse ‘aïta’s’ –Voorstellingen die niet alleen een onverwacht perspectief bieden, maar ook een kennismaking met nieuwe stijlen, vormen en verhalen.

Explore Festival, een samenwerking tussen de theaters van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Heerlen, Utrecht, Groningen en Breda met ondersteuning van het Fonds Podiumkunsten,  biedt een uitgelezen kans aan de theaterbezoeker die zijn of haar horizon wil verbreden. Een venster op de wereld voor avontuurlijke toeschouwers.  De voorstellingen worden begeleid door een uitgebreid randprogramma met inleidingen, nagesprekken, films, een workshop door professionele Marokkaanse danseressen en een installatie met 88 videoportretten van Aziatische kunstenaars.

Vanaf twee Explore-voorstellingen ontvangt u 20 procent korting op de totaalprijs. Een passe-partout voor het hele festival ofwel vier voorstellingen kost 55 euro.  De voorstellingen in vogelvlucht:

DI 21 NOV 2017

Bouchra Ouizguen / Compagnie O (Mar)

Ottof (Explore Festival)

Vanaf € 17,50

DO 23 NOV 2017

Teatro La Re-Sentida (CHL)

La Dictadura de lo Cool (Explore Festival)

Vanaf € 20,00

ZO 26 NOV 2017

Yang Liping Contemporary Dance (CHN)

Under Siege (Explore Festival)

Vanaf € 20,00

DO 30 NOV 2017

Choy Ka Fai (SGP)

Softmachine Double Bill (Explore Festival)

Vanaf € 17,50

Voor meer informatie en tickets zie: https://www.plt.nl

Geef een reactie