De Werkgeversbijeenkomst van het Mens Ontwikkelbedrijf gisteravond was een succes.

 

 

 

 

De Werkgeversbijeenkomst van het Mens Ontwikkelbedrijf gisteravond was een succes. Lokale werkgevers en organisaties, die verantwoord willen investeren in mensen, konden kennis maken met de manier van werken van het Mens Ontwikkel Bedrijf. De ontwikkelcoaches werden geïnterviewd over de fasen die de kandidaten doorlopen en hoe ze geholpen worden om vanuit een uitkering weer arbeidsfit te worden.

Maar ook een werkgever die al jaren kandidaten in zijn bedrijf opneemt kwam aan het woord. En een oud-kandidaat van het Mens Ontwikkel Bedrijf, hij vertelde trots hoe hij zelf met steun van een van de ontwikkelcoaches nu een betaalde baan heeft en hij riep de aanwezige werkgevers en organisaties op om mensen een tweede kans te geven.
Wil je meer informatie over het Mens Ontwikkkel Bedrijf? Kijk op: http://www.landgraaf.nl/mens-ontwikkel-bedrijf

Tekst en Foto Gemeente Landgraaf

 

Geef een reactie