Hans Gadiot & Friends

Muziekcafé op dinsdag / knipkaart-voorstelling

 Dinsdag 19 december

Aanvang: 20.00 uur

Entree: €9

 

It’s gonna be okay (vrij vertaald; hoop maar dat het goed komt!)

Het wordt steeds meer een vertrouwd geluid. Hans Gadiot  brengt weer een schat aan gevoelige ballads en swingende rock van zijn grote voorbeeld Cliff Richard, maar ook wordt in een deel van dit concert de prachtige muziek van Simon & Garfunkel gebracht. Verder heeft Hans eigen werk in zijn repertoire, nummers die hij gecomponeerd heeft met Anton Masius. Hij wordt weer begeleid door professionele musici: toetsenist/bassist Anton Masius, gi-tarist Pieter Vermeulen en zangeres Angelique van Schendel. Om alvast in de kerstsfeer te komen staan er ook enkele kerstliederen op het programma, 21st Century Christmas, het nummer waarvan de videoclip vorig jaar verscheen op YouTube, zal zeker voorbijkomen.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie