Succesvol modebedrijf TopVintage kiest voor Rodaboulevard Kerkrade

 

 

Op vrijdag 26 januari feliciteerde wethouder Dion Schneider (Economische Zaken) TopVintage met haar komst naar de Rodaboulevard Kerkrade. Het succesvolle bedrijf in retro damesmode, dat in april haar tienjarig bestaan viert, vestigt zich binnenkort in het voormalige Imtech-pand aan de Wiebachstraat.

Imposant aanbod. Mede dankzij de uitstekende ligging van de Rodaboulevard aan de stadsautoweg N281 én het feit dat het hart van ondernemersechtpaar Jack en Angelique van den Born in Kerkrade ligt, heeft het bedrijf voor dit stedelijke dienstenterrein gekozen. Wethouder Dion Schneider: “Dit is goed nieuws voor de stad Kerkrade. En voor onze Rodaboulevard natuurlijk, die al weer een mooi bedrijf kan toevoegen aan de toch al imposante lijst met ondernemingen.”

Klant is koningin. TopVintage heeft in korte tijd een flinke groei doorgemaakt. “We zijn tien jaar geleden in onze eigen woonkamer gestart met de online verkoop van vintage mode. Inmiddels hebben we 110 medewerkers in dienst. Gaandeweg zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende online ‘retro boutiques’ van Europa”, vertelt Angelique van den Born. In haar relatief korte bestaan wist TopVintage al diverse prijzen in de wacht te slepen. Jack van den Born: “Onlangs werden we voor de derde keer verkozen tot ‘Beste Shopping Website van het Jaar’. Zo’n award is een prachtige bekroning en een extra stimulans om straks ook op de nieuwe locatie ons beste beentje voor te zetten en te blijven vernieuwen. Want de klant is bij ons echt koningin!”

Foto Gemeente Kerkrade

 

Geef een reactie