Veranderde viering carnaval bij RKSV Groene Ster. Vrijdag 9 februari voor eerste keer gezamenlijke viering jeugd en senioren

                                                             

Dat voetbal en “vasteloavend” heel goed samen gaan, bewijst hoofdklasse voetbalvereniging

RKSV Groene Ster al sinds jaar en dag. Tijdens het jaarlijkse carnavalsweekend worden alle voetbaltenues even verruild voor het clownspak en andere carnavalsoutfit en maakt de bal even plaats voor de feestneus.

Dit jaar 2018 gaat de hele Groene Ster familie samen (jeugd en senioren) op één dag carnaval vieren en wel komende vrijdag 9 februari. Alle carnavalsactiviteiten vinden als vanouds plaatsing de Groene Ster kantine vanaf 17.11 uur.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.11 uur     Opening van tot sfeervolle carnavalstempel omgebouwde kantine

18.00 uur     Gekostumeerde voetbalwedstrijd (en) voor jeugdteams, leiders/ouders

19.30 uur     Uitroepen pupillen prins/prinses

20.30 uur     Uitroepen junioren prins

22.11 uur     Uitroepen Groene Ster prins 2018

Het is altijd weer een grote verrassing welke hoog lustigheden bij Groene Ster uit de hoge hoed worden getoverd. Tussen de proclamaties zullen de huidige hooglustigheden. prins Ben 3e  (Ben Versteeg) en jeugdprins Tygo (Tygo Schoonens) aftreden. Muzikale optredens worden o.a. vertolkt door de jubilerende groep “Ummer d’r Letste” en zanger Jos Habets en draagt DJ Jan van Wijnen voor de muzikale stemming. De presentatie is in de vertrouwde handen van Wiel Smits, Jessica Smits en Wendy van Oudenhoven

Het bestuur en carnavalscommissie van RKSV Groene Ster zou het zeer op prijs stellen om eenieder te begroeten om vervolgens samen dit gezellige (voetbal)-festijn, inclusief de proclamaties van de nieuwe jeugd- en seniorenprins of wellicht prinses, te vieren. Zou fijn zijn.

 

Geef een reactie