Spectaculaire live show brengt “LikeU2 in Openluchttheater – Valkenburg

Tickets kosten € 18,50. Prijzen zijn incl. servicekosten. Tickets bestel je via de ticketservice van het Openluchttheater Valkenburg.

Via deze link:
https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/FF86A64D1D44/1

Met hun spectaculaire live show brengt “LikeU2” een ode aan hun 4 helden uit Dublin. Met de karakteristieke Bono zang, typische Edge gitaarsound, Adam’s coole baspartijen en het herkenbare drumwerk van Lary Mullen, creëren zij dé U2-sound waar je als pubiek kippenvel van krijgt. Tijdens een maar liefst 2,5 uur durende show komen alle bekende hits voorbij, aangevuld met menig onbekender pareltje. Een must see voor elke U2-fan !

LikeU2

LikeU2 wordt begin 2014 opgericht door gitarist Leon Claessens. Al snel volgen de eerste optredens. Eind 2015 wisselt de samenstelling. Ex-U2NL leden Hans Reinders (zang) en Ger Joosten (drums) maken hun opwachting en vormen vanaf dat moment samen met Leon en bassist van het eerste uur Emiel Joosten, LikeU2. Met de komst van deze door de wol geverfde muzikanten, ontstaat een perfecte mix, en komt de band in een stroomversnelling! Men speelde onlangs met internationale tribute bands van oa. Queen en ACDC een tour op de grotere podia van Nederland. Ook werd LikeU2 toegevoegd aan de festival poster van oa BOSPOP en RAADPOP welke hun status als niet te missen tribute band onderstreept.

info@ap-artevents.nl
http://www.ap-artevents.nl

Geef een reactie