Cultuurhuis Heerlen & Ap-Art Events presenteren  

In 2015 vierden we het 100ste geboortejaar van Edith Piaf en was de muziek-theatervoorstelling Vive Piaf voor het eerst te zien in het Cultuurhuis Heerlen. Dat was een dermate succes dat we blij zijn jullie voor de 2de maal deze ode aan de legendarische Edith Piaf te presenteren

 

VIVE PIAF

Jazz-zangeres Nadja Filtzer kruipt in deze voorstelling in de huid van Edith Piaf

Vive Piaf vertelt het levensverhaal van Edith Piaf in muziek en verhaal, een muzikale reis van de Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. Over Piaf’s grote en onmogelijke liefdes en over Edith ’s vrolijke ziel die gevangen werd in een tragische verslaving. De onweerstaanbare levensvreugde van ‘het meisje mus’ echoot door de voorstelling heen in nummers als La FoulePadam Padam en Non je ne regrette rien, maar ook in Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

Nadja ; “Ik voel me aan Piaf verwant. We zijn klein van stuk en onze vaders, die we van jongs af aan hebben moeten missen, heten Louis. Met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, haar levenslust en vurig temperament.”

Bij het winnen van de publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française noemde Liesbeth List de vertolking door Nadja van Piaf’s La Foule “Impeccable.”

Script & Regie: Arnost Kraus

 

Nadja Filtzer : zang en spel

Leo Bouwmeester : piano

Ger Wantenaar: accordeon

 

Entree: € 15 / € 13 (via reservering). Reserveren: info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal kaarten).

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl

Geef een reactie