Frankrijk, 2017 / 94 minuten
Let op met kinderen tot 12 jaarAngstGrof taalgebruik
Regie: Claire Denis
Met: Juliette Binoche, Gérard Depardieu, Xavier Beauvois e.a.
Ondertitel: Nederlands

Zondag  3 Februari / 20:00 uur

★★★★★ Trouw – “Bij Un beau Soleil intérieur kun je er niet omheen: dit is perfectie. Isabelle, een rol van Juliette Binoche zo gul, zo subtiel dat het een genot is naar het veranderende licht in haar ogen te kijken…” “

Deze film wordt vertoont in Theater Landgraaf
Juliette Binoche speelt Isabelle, een gescheiden, neurotische artieste van middelbare leeftijd die in Parijs woont. Ze is opnieuw op zoek naar de liefde en gaat relaties aan met verschillende mannen, in de hoop de ware tegen te komen. Een getrouwde bankier, een zelfbewuste acteur, een sensitieve kunstenaar en ook haar ex passeren de revue. Samen vormen de mannen het complete beeld dat Isabelle zoekt, maar ondertussen belemmeren ze haar bij het maken van een keuze. Uiteindelijk belandt ze op de bank van een new-age therapeut (Gerard Depardieu) in de hoop van hem te horen welke knopen ze moet doorhakken.Un Beau Soleil Intérieur is een sfeervolle, gelukzalige romantische komedie over de ups en downs van de zoektocht naar een nieuwe relatie.Theater Landgraaf
Kerkberg 4,
6374ES  Landgraaf
info@theaterlandgraaf.nl
Wilt u telefonisch reserveren,
neem dan contact met ons op, iedere werkdag tussen 10 en 12 uur.
045-5310929  /  0031455310929 (international)
http://www.theaterlandgraaf.nl/

Geef een reactie