De fietsfanaten onder ons kunnen het zich wel voorstellen, een lekkere rit gehad maar dan komt het… Het poetsen van je bike, verschrikkelijk! Maar wel noodzakelijk als je hem mooi wilt houden!

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een fiets, en de sportfietsers onder ons weten er alles van! Je koop een nieuwe (of gebruikte) fiets, legt er een kapitaal voor neer en bent er supertrots op! Maar laten we hem nu gewoon gebruiken waarvoor hij gemaakt is, fietsen! Dat poetsen, dat kan stukke minder! Proteam Bicycle Care heeft de oplossing! Zij ontwikkelden een hydrofobe coating (water- en vuilafstotend) speciaal voor fietsen, of dit nu om een racefiets gaat, een mountainbike of een e-bike.

Wat doet het?

  1. Het brengt een laag aan die extreem vuil- en waterafstotend is
  2. Diezelfde laag zorgt voor een langere kleurbehoud
  3. Matte lakken blijven veel langer een luxe uitstraling hebben
  4. 2 jaar lang veel minder poetsen!

Hoe kan ik het krijgen?

Simpel, Proteam Bicycle Care heeft een distributeur in Limburg zitten. Deze kan je van alle informatie voorzien en advies geven hoe jij het kan gebruiken op je fiets! Meer info? Neem dan snel contact op via ruben.geurts@proteambicyclecare.com of via deze facebook!

Wil jij een dealer worden?

Ook dat kan! Proteam Bicycle Care Limburg is continu op zoek naar dealers in Limburg, inclusief rayonbescherming! Ben jij een starter met passie voor fietsen of heb jij een speciaalzaak die haar service naar een nog hoger niveau wil tillen? Dan kan! Neem dan snel contact op met:
ruben.geurts@proteambicyclecare.com of via deze facebook!

Geef een reactie