De scheids floot streng en volgens het boekje en duldde geen commentaar

Na het gelijkspel tegen Geuldal en de nederlaag tegen Kerkrade West moesten we ons vandaag revancheren tegen Eikenderveld. Uit hadden we een mooie 2-3 overwinning behaald en thuis wilden we wederom de 3 punten pakken. We begonnen goed aan de wedstrijd en Kjell rondde de eerste kans gelijk goed af met een schot in de lange hoek na een steekpass van Bas. Bij de 2-0 was het andersom, toen Bas een corner van Kjell raak kopte. Verdedigend hadden we het goed op orde en kwamen weinig in de problemen. Na de rust werd het een waar toneelstuk.

De scheids floot streng en volgens het boekje en duldde geen commentaar. De gasten gingen daar niet goed mee om en kregen de ene na de andere gele kaart gepresenteerd voor praten, waaronder 2 man met 2x geel voor praten. Hierna kwam er een supporter omwille van een weddenschap het veld in gerend, werd vanaf de bank tijdens een counter van ons een bal het veld in geschoten en toen de scheids daar een kaart voor ging geven werd hij bij de keel gepakt, waarna hij de wedstrijd staakte rond de 83e minuut.

Daarvoor hadden we nog enkele kansen op meer goals maar faalden om de trekker goed over te halen. De knvb zal nu beslissen wat er verder met de wedstrijd gaat gebeuren.
Let op: volgende week spelen we niet op zondag maar op zaterdag uit tegen Zwart Wit.

Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock

Geef een reactie