Onderzoek bewijs grote waarde Toon Hermans Huis Parkstad

 

Uit onderzoek van brancheorganisatie IPSO blijkt de grote waarde van het Toon Hermans Huis Parkstad. De informele zorg die de vrijwilligers van het Toon Hermans Huis verstrekken heeft bij 96 procent van de bezoekers een positief effect. 84 procent van de bezoekers vindt dat de kwaliteit van het leven door de geboden zorg is verbeterd.

Beter kunnen ontspannen en beter hulp durven vragen worden ook als positieve verbeteringen geduid. In Parkstad worden jaarlijks zo’n 80.000 mensen geconfronteerd met kanker. Bij zichzelf, partner, kinderen, ouders, familie, vrienden of bekenden. Mensen zijn ontredderd, komen vaak in een stroomversnelling terecht, die amper te beschrijven is.

Toon Hermans Huis Parkstad voorziet biedt hulp als je bent uitbehandeld in het reguliere ziekenhuiscircuit. En voorziet daarmee in een grote behoefte. De meeste mensen kunnen immers niet onbeperkt een beroep blijven doen op familie, vrienden, buren en b

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

 

Geef een reactie