LEGEA NIEUWE KLEDINGLEVERANCIER RODA JC KERKRADE

Het Italiaanse merk Legea is vanaf het seizoen 2019-2020 de nieuwe kledingleverancier van Roda JC. De overeenkomst met het kledingmerk heeft een totale duur van vier seizoenen. Legea volgt het Limburgse Masita op dat de afgelopen twee seizoenen als kledingleverancier aan Roda JC verbonden was.

Harm van Veldhoven, Technisch Directeur en Interim Algemeen Directeur Roda JC: ‘Legea gaat de gehele kledinglijn van het eerste elftal, het beloftenelftal en De Voetbalacademie verzorgen. Wij danken Legea voor het vertrouwen in de club en kijken uit naar een mooie, langdurige samenwerking!’

Luigi Acanfora, CEO Legea: ‘Wij zijn enorm trots om de samenwerking met Roda JC vandaag wereldkundig te mogen maken. Roda JC is een club met een enorm rijke historie en een grote naamsbekendheid. Wij kijken ernaar uit om álle spelers, van jeugd tot eerste elftal, in onze shirts te zien trainen en wedstrijden te zien spelen.’

Lorenzo Grimaldi, Directeur Marketing Legea: ‘Wij waren allen vastberaden om de samenwerking met Roda JC aan te gaan. Deze club heeft een enorm potentieel. Ik ben ervan overtuigd dat wij onze gemeenschappelijke doelen gaan bereiken en kijk uit naar deze samenwerking.’

Shirtpresentatie seizoen 2019-2020 Medio mei worden de nieuwe shirts via de sociale kanalen van Roda JC gepresenteerd. Volg Roda JC op Social Media (Instagram, Facebook, Twitter) en blijf op de hoogte!

Kijk voor meer informatie over Legea op www.legea.it.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie