Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek , met o.m. Beppie Kraft, Martin Hurkens en Claudia Ansel bijna uitverkocht

Er zijn nog slechts 20 entreekaarten verkrijgbaar, maar op is op.

Zoals bekend organiseert Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek op zaterdagmiddag 22 juni a.s. van 13.15 uur (zaal open 12.30 uur) tot 17.30 uur voor de 4e maal voor senioren/ouderen haar Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek.

Dit in gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg. Er zijn optredens van Beppie Kraft, Martin Hurkens, Claudia Ansel, DJ Rolf Kaiser en seniorendansgroep IVANICE. De entree bedraagt slechts 3 euro en bij inlevering van de entreekaart worden 2 gratis consumpties verstrekt. Bij binnenkomst is er gratis koffie/thee en vla. In de loop van de middag zullen overigens ook nog gratis hapjes aangeboden worden.

Let op: om organisatorische en veiligheidsoverwegingen zullen en mogen er maar 175 entreekaarten verkocht worden. Oorspronkelijk zouden ook aan de middagkassa, maar dan voor 4 euro, entreekaarten verkrijgbaar zijn. Maar omdat de voorverkoop een razendsnel  verloop kende komt deze optie te vervallen. Dientengevolge zijn er op dit moment nog slechts 20 entreekaarten a 3 euro per stuk verkrijgbaar en wel bij zaak Tabak en Gemak Winkelcentrum Heksenberg en bij het secretariaat van Stichting Wijkraad Heerenweg 89 (06.53510239). Bedenk wel: zonder entreekaart geen toegang. Daar wordt, gezien de bovenstaande overwegingen, strikt de hand aangehouden. Wilt u toch nog van deze hoogstaande muziekmiddag genieten? Verzekert u dan heel spoedig van een entreekaart, want op = ook op.

Overigens kan eenieder nog ’s avonds van 20.00 tot 24.00 uur terecht tijdens de dan te houden gezellige, maar wel gratis toegankelijke, dansavond met orkest Reality. Voor liefhebbers van een leuke dansavond in opperbeste sfeer, zeker een aanrader en…..de entree is gratis en de consumpties kosten slechts euro 1,50. Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek heet u ‘s avonds dan ook van harte welkom.

 

Geef een reactie