SVN toont veerkracht en bereikt de finale waarin zij a.s. zondag tegen Geleen Zuid voor een plaats in de 2de klasse spelen.

Het was Heksenberg dat de score al na 5 minuten wist te openen. Olijve ging op rechts door en legde de bal neer voor de voeten van Steven de Winter en hij liet doelman Tim Mohnen kansloos, 0-1. Hierna was het SVN wat het heft in handen nam en gaandeweg Heksenberg terug drong op eigen helft.

De 250 toeschouwers zagen een vermakelijk duel en het was spannend. Velen hadden meer verwacht van Heksenberg maar door blessures en schorsingen kon trainer Michel Broeders niet zijn sterkste team opstellen, wellicht dat dit SVN de kracht gaf om goed partij te bieden. De rust brak aan met een 0-1 stand. Na de thee floot scheidsrechter van de Ven na 5 minuten weer af en dirigeerde de mannen naar binnen vanwege het onweer wat was losgebarsten. Het duurde ruim 20 minuten voordat de acteurs weer konden beginnen. Het was Raúl Erkens die in de 55ste minuut een vloeiende aanval op aangeven van Vichy Marchena beheerst wist af te rondden en hij trok de stand gelijk 1-1-.

SVN speelde vol voor de winst en Heksenberg kwam de gehele 2de helft er niet meer aan te pas en het was wachtten op de bevrijdende 2de treffer. Heksenberg wist het einde te halen en er diende verlengd te worden. In de verlenging was het alleen nog maar SVN wat  de klok sloeg. 5 minuten voordat er strafschoppen dreigde te komen verzilverde Jasper Braad een vrije trap en de 2-1 voor SVN was een feit. Heksenberg gooide nu alles op de aanval maar kon de SVN verdediging echter niet meer in verlegenheid brengen. Bitter was de rode kaart die een verdediger van Heksenberg nog ontving van de uitstekend leidende  scheidsrechter van de Ven.  De vreugde was groot bij alles wat SVN heette toen het eindsignaal klonk.

Zondag a.s. speelt SVN tegen Geleen Zuid voor één plaats in de 2de klasse. Plaats van handeling is nog niet bekend maar voor woensdag 14:00 uur moet dit bij beide verenigingen bekend zijn. Of Geleen Zuid krijgt zijn zin en speelt op kunstgras of SVN op het echte gras. Als dit bekend is zullen wij dit communiceren en publiceren.

Tekst en foto’s SVN/BtBConsultancy

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie