Hans Majestets Kongens Garde under Norsk militær tattoo 2018 / His Majesty The King´s Guard during the Norwegian Military Tattoo 2018

Op donderdag 27 juni 2019 geeft de King’s Guard uit Noorwegen een optreden in Brunssum. De King’s Guard bestaat uit een muziekkorps en een exercitie-eenheid. Vanaf 16.30 uur geeft de King’s Guard een spectaculaire Drill & Music Show op het Lindeplein. Toegang is gratis!

 

De King’s Guard is op tournee door Europa. Op donderdag 27 juni bezoeken ze de NAVO-basis in Brunssum. Als cadeau aan de Brunssumse bevolking geeft de Guard aansluitend een show op het Lindeplein.

Topspektakel. De King’s Guard, opgericht in 1856, bestaat uit circa 130 mannen en vrouwen. De eenheid, onderdeel van het Noorse leger, zorgt jaarlijks voor internationale furore met perfect verzorgde uitvoeringen van adembenemende choreografieën van militaire formaties. Topspektakel, alléén in Brunssum te zien!

De show op het Lindeplein in Brunssum duurt ongeveer een uur. Op muziek van de muziekband laten de leden van de drill band een aantal strak geregisseerde en uitgevoerde oefeningen zien.

De King’s Guard trad 7 jaar geleden, in juni 2012, ook al eens op in Brunssum.

Afsluiting Lindeplein. Vanwege het optreden van de King’s Guard zal het Lindeplein op donderdagmiddag 27 juni tijdelijk voor al het verkeer zijn afgesloten.

 

Foto. His Majesty’s The King’s Guard, 3rd Company,

Geef een reactie