Hoofdmenu

Kinder Lente Festijn Heksenberg woensdag 26 juni gaat niet door

 

 

Na het geweldig verlopen Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek, afgelopen zaterdag 22 juni van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek zou, zoals bekend komende woensdag 26 juni, i.s.m. Stichting Speeltuin Heksenpretje, door Stichting Wijkraad van 12.00 tot 17.00 uur in de speeltuin Hei Grindelweg een Kinder Lente Festijn gehouden worden. Buiten het Kindercollege van B&W Heerlen zou ook “grote” wethouder Adriane Keulen aanwezig zijn. Gezien de te verwachtte (extreme) hitte komende dagen is in goed overleg definitief besloten om het geplande Kinder Lente Festijn komende woensdag helaas niet door te laten gaan. De organisatie was van mening dat doorgaan onverantwoord zou zijn.

Het Kinder Lente Festijn zal nu doorgeschoven worden tot na de komende schoolvakantie, maar wel nog voor 1 september a.s. Hierover zal, middels overleg tussen beidde stichtingen, een nieuwe datum geprikt worden.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno