HuB.Kerkrade biedt ideale podium voor creativiteit en ontmoetingen

Met een gezamenlijke druk op de knop lanceerden wethouders Jo Schlangen (Cultuur) en Huub Wiermans (Centrumontwikkeling) op dinsdag 2 juli de gloednieuwe website van HuB.Kerkrade. Ze deden dit in het bijzijn van een groep enthousiaste creatievelingen.

 

Via de website hubkerkrade.nl kan iedereen die een creatief initiatief heeft voor een activiteit zich aanmelden voor een eigen podium in de veelzijdige HuB.

Zo biedt Hub. volop mogelijkheden voor culturele of educatieve activiteiten zoals lezingen en workshops of activiteiten die ontmoetingen tussen mensen stimuleren en eenzaamheid tegengaan. Iedereen is van harte welkom met zijn of haar creatieve ideeën. Betekenisvolle ontmoetingen. HuB. is de centrale ontmoetingsplek in het hart van Kerkrade waar door de bibliotheek, het theater en de dans- & muziekschool samengewerkt wordt aan innovatie, creativiteit en talentontwikkeling. Kortom – de ideale locatie om ideeën te ontplooien en betekenisvolle ontmoetingen tussen mensen te organiseren.

Beide wethouders zijn erg enthousiast over de kansen en mogelijkheden die HuB. biedt en rekenen dan ook op veel nieuwe inschrijvingen. “De HuB. is een waardevolle locatie in het vernieuwde centrum van Kerkrade. Het is een ontzettend veelzijdig gebouw dat heel veel mogelijkheden biedt. Ik kan iedereen alleen maar van harte aanbevelen om daar volop gebruik van te maken!” zegt wethouder Wiermans.

Wethouder Schlangen kijkt uit naar alle nieuwe ideeën en initiatieven: “Als ik om mij heen kijk, zie ik zoveel creativiteit in Kerkrade. Het is prachtig om dat met elkaar te kunnen delen. In HuB. bestaat de mogelijkheid om anderen te laten meegenieten van je eigen creatieve talenten en nieuwe verbindingen aan te gaan. Maak daar gebruik van en meld je aan!” Initiatief indienen. Iedereen die een initiatief heeft en een podium zoekt in HuB. kan zich aanmelden; een belangrijke voorwaarde is dat het geen commercieel initiatief is.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier dat te vinden is op hubkerkrade.nl

Ook kan er telefonisch via 045-5768581 of per e-mail via info@hubkerkrade.nl contact worden opgenomen met HuB. voor het aanvragen van een aanmeldformulier. Vervolgens zal  een medewerker van HuB. contact opnemen om de activiteit verder op te pakken.

Geef een reactie