18 augustus vindt op Château St. Gerlach, onderdeel van Buitengoed Geul & Maas,

18 augustus vindt op Château St. Gerlach, onderdeel van Buitengoed Geul & Maas, rondom de kasteelhoeve een Land- en streekproductenmarkt plaats! Maak deze middag kennis met oude ambachten die door enthousiaste liefhebbers in stand worden gehouden. Ook zijn er een groot aantal producenten van Limburgse streekproducten aanwezig. Er is gelegenheid om iets te drinken of een hapje te eten terwijl je kunt genieten van de live-muziek. Toegang is GRATIS!

Preuve van Vreuger vindt plaats bij Burgemeester Quickx (ook wel: Hoeve Broers) en is een mooi voorbeeld van een herbestemd Rijksmonument in het Buitengoed Geul & Maas. Neem meteen ook een kijkje bij het tegenover gelegen WIJland: de beleefweide en wijngaard waar wij als Buitengoed ook ons steentje aan hebben mogen bijdragen

Foto Buitengoed Geul & Maas

Geef een reactie