Op de Foto Wethouder Tim Weijers (Evenementen & Marketing) blikt samen met Belinda Cabo-van Loo van Trend Point Mode, Bertine Wiertz-Vinders van @Bertine Fashion en Marjo Schlechtriem-Funken van Eigenwijs for Kids vooruit naar het Kerkrade Fashion Event op koopzondag 29 september in HuB.

 

Drie Kerkraadse centrumondernemers presenteren bij de start van het najaarsseizoen 2019 een nieuw mode-evenement in Kerkrade.

Het Kerkrade Fashion Event vindt plaats op koopzondag 29 september 2019, in de sfeervolle foyer van HuB. Bertine Wiertz-Vinders van @Bertine Fashion, Marjo Schlechtriem-Funken van Eigenwijs for Kids en Belinda Cabo-van Loo van Trend Point Mode namen onlangs het initiatief hiertoe. Gezamenlijk bedachten ze een aantrekkelijk mode-event dat aansluit op de flow van Beleef Kerkrade. De ambitie is om een jaarlijks terugkerend mode-event voor Kerkrade te ontwikkelen.

Concept
“Maar liefst 12 Kerkraadse modezaken uit het centrum nemen deel”, melden Bertine, Marjo en Belinda enthousiast in koor. Bodyfashion Claudette, Happy Life, Mannenmode Geilenkirchen/Deur13, Rachel’s, Moustache, Damesmode Severens, She Fashion Lounge/Royalty’s, DAX Boutique, C&A, Eigenwijs for Kids, @Bertine Fashion en Trend Point Mode presenteren 2 modeshows, om 11 en om 14 uur. Ook mode-gerelateerde zaken haken aan op het Kerkrade Fashion Event. Alle mode en mode-gerelateerde zaken uit het stadscentrum zullen door het drietal worden benaderd.

Dames met lef
Wethouder Tim Weijers (Evenementen & Marketing) is verheugd over het initiatief: “Het gezamenlijk oppakken van dit evenement door drie ondernemers straalt lef uit. Daarbij is ook dit weer een evenement dat naadloos past binnen de uitgangspunten van Beleef Kerkrade met kwaliteit, sfeer en beleving. Naast de inmiddels traditionele 1-Kilometer Rode Loper Koopzondag in het voorjaar, zet het nieuwe najaarsevenement Kerkrade Fashion Event hiermee Kerkrade weer op een bijzondere manier op de kaart. Dat ze het nieuwe Fashion Event organiseren tijdens een koopzondag is een slimme zet. Als gemeente ondersteunen wij dat van harte.”

Ondersteuning
Kerkrade Fashion Event wordt mede georganiseerd door Leon Fuchs van Dutch Event Masters uit Kerkrade. Daarnaast adviseert Darlene Doomernik vanuit haar jarenlange ervaringen in de modeshowbranche bij de opzet van het event. Tot slot ondersteunt Beleef Kerkrade het Kerkrade Fashion Event.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor het Kerkrade Fashion Event start binnenkort. De prijs voor een ticket bedraagt 6 euro (inclusief consumptie in HuB.) en kan verzilverd worden bij de deelnemende zaken.

Foto Gemeente Kerkrade

 

Geef een reactie