Accommodatie beheerder jeugd
Wij zoeken een accommodatiebeheerder voor de trainingsavonden en de zaterdag voor de jeugd. Voor deze functie is een vergoeding beschikbaar. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met voorzitter Jos Op ’t Eijnde (06-10017082) of stuur een e-mail naar info@groenester.nl.

Jeugdtrainers/leiders
Met bijna 40 jeugdteams in het komende seizoen is het een hele klus geweest alle teams van begeleiding te voorzien. Dit is dankzij onze grote groep fantastische vrijwilligers gelukt op twee teams na, waarvoor wij nog dringend op zoek zijn naar trainers.

Wij zoeken zeer dringend trainers / jeugdleiders voor onze teams Groene Ster JO17-3 (jongens van 15/16 jaar) en Groene Ster JO13-3 (jongens 11/12 jaar). Neem bij belangstelling contact op met coördinator Cindy Biermans (06-41623178).

Ook zijn wij dringend op zoek naar jeugdtrainers / leiders voor de allerjongste teams van Groene Ster JO9, JO8 en JO7. Neem bij interesse contact op met coördinator Daniël Simons (06-12319769).

Wij doen in deze ook een dringend beroep op onze seniorenleden, JO19 en JO17 spelers en de ouders.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie