VOLGENDE BAKDAG 18 AUGUSTUS 13.00 – 17.00 UUR

Bakkes Rimburg, Kapelweien 2d, Landgraaf,

 

Feest, dat is lachen en ontspanning en lekker kletsen en muziek en goed eten en drinken en ontmoeting met anderen en plezier en leven zoals het bedoeld is. Feest op een weide is nog iets meer: in de buitenlucht, onder een parasol, op een bank onder een appelboom of heerlijk in de zon.

Op zondag 18 augustus moet u voor deze dingen bij ‘t Bakkes in Rimburg zijn. De vrijwilligers van ‘t Bakkes zullen vlaaien met pruimen bakken, en met kersen, appels, abrikozen, kruimels. Ze zullen die heerlijke Rimburgse broden uit de met hout gestookte oven toveren en ze zullen zorgen dat de dranken op de juiste temperaturen zijn. Heet voor koffie en thee, koel voor fris en bier. En Paul van Loo gaat zingen. Mooie liedjes, heeft hij beloofd. Over de liefde bijvoorbeeld.

Over vroeger. Over leven zoals het bedoeld is. Welkom, zondag 18 augustus, van 13.00 tot 17.00 uur. Zou het weer op deze zondag nou echt niet meewerken aan het goede leven, dan kan het weidefeest niet doorgaan. Kijk bij twijfel op de website. http://www.bakkesrimburg.nl/

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie