Gemeente Simpelveld houdt op dinsdag 17 september een wijkschouw in het gebied Sweijer (de straten Sweijersgewanden, Pulsterstraat, Moogstraat, Giezenstraat, Baakstraat en Vliexstraat). Het college van B&W loopt samen met buurtbewoners, vakambtenaren en partners als de wijkagent, de woningstichting en maatschappelijk werk een ronde door de buurt. Ter plaatse worden problemen en klachten geïnventariseerd en samen besproken. Burgemeester Richard de Boer: “Het hoeft niet alleen om knelpunten te gaan. Ook goede ideeën voor de leefbaarheid in de buurt zijn welkom. Tegelijkertijd maken wij van de gelegenheid gebruik om inwoners te informeren over de keuzes die wij maken voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Zodat mensen weten wat er in hun buurt gebeurt en waarom.”

Een klacht? Meld het bij de gemeente!
Uiteraard hoeft u met een melding niet te wachten tot er een wijkschouw is bij u in de buurt. Op onze website www.simpelveld.nl/portal/klachten_3371/ kunt u te allen tijde een klacht melden. Dat kan gaan over een verstopt riool of kapotte lantaarnpaal. Maar ook als u problemen heeft met bijvoorbeeld geluidsoverlast of u maakt zich zorgen over een verward persoon of de veiligheid in uw buurt dan kunt u terecht bij de gemeente. Voor al dat soort overlastmeldingen belt u ons: 045 – 544 83 83.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie